петък, 20 май 2016 г.

Пълнолуние в Стрелец 22.05.2016, 00:15

Отново имаме уникално Пълнолуние, образуващо Давидова звезда. Светилата не участват в нея, но това не омаловажава достойнствата и. В рядката фигура са включени четирите оси. Предоставя ни се рядък шанс да попълним всички празнини в живота си, нареждайки нещата по такъв начин, че да се балансират и задействат в синхрон. Ако, досега сме се затруднявали да съчетаем определени области, Бог ни изпраща ситуации и хора, които да разместят всичко така, че да си дойде на мястото. Подгответе се за неочаквани и непредвидени благословии! Откликвайте на всичко и всеки. Сега не е време за отричане и отхвърляне. Задейства се лъч, който ще лекува душите и живота ни. Нека улесним процеса, внасяйки максимално разбиране и любов към другите! Нашата задача сега е да разгърнем сърцето, мечтите, потенциалите и талантите си, отдавайки ги за добруването на цялото. Отстраняват се спънките от пътя, независимо че Меркурий и Марс са все още ретроградни. Всъщност, те именно извършват процеса. Бог ни е вързал малко ръцете с тях, за да изглади, изчисти и нареди нещата, както би било най-добре за всички. Проявите на егоизъм и всякакви негативи от характера ни се разпадат. За целта, може да излязат на повърхността, за да бъдат разпознати. Тао квадратурата между Юпитер, Сатурн и Нептун работи по този въпрос. Тя е задействана от доста време, но касае пряко Пълнолунията, които отварят вътрешните рани. С Новолунията стартираме област, тема, идея. С Пълнолунията енергията спада, прибираме се навътре, отчитаме резултатите, подготвяме се за нова крачка.  

Светилата са в кармични аспекти към Нептун. Той участва в Тао квадрата, но е на трон (в собствения си знак), което му дава привилегията да стои на върха и управлява всички останали. Нептун е Бог, безкрайността, безграничната и безкористна любов, разтварянето на егото. Който не успява да се пренастрои към неговите вибрации, се сблъсква с проблеми от различен характер. Имаме още 9 год. да отработваме и изучаваме законите на любовта. След това Бог започва нова „посявка”, строежът на новото общество и човечество, когато Нептун ще навлезе в Овен.  

И така, бързайте да освобождавате всичкият ненужен емоционален товар! Ако, не можете да се справите, викайте Бог и Неговите служители на помощ! От нас се иска да усвоим постоянна гъвкавост и готовност да нагодим нагласите си към окръжаващата ни среда, запазвайки духовния си център, връзката си с Отеца, командния пулт! Давидовата звезда сега ни помага да се свържем с Него! Тя ще излее върху нас солидна порция любов и благословии под някаква форма. Да отворим душите си, за да се напълним! 

АСТРО 21 
Ирина Димитрова

Няма коментари:

Публикуване на коментар