събота, 1 октомври 2016 г.

Щастливо Новолуние 01.10.2016

Празнуваме едно по-специално Новолуние в съвпад с новопристигналия във Везни Юпитер. Големият благодетел ще раздаде много късмет на двойките и самотните. Предстоят интересни запознанства, които ще се окажат съдбовни за много хора. Ще е нужно време обаче да се развият. В началото може да се проявят някои пречки. Малкият злосторник Марс квадратира Новолунието и ще опита да поизнерви обстановката. Възможни са противоречия на тема деца. Да упражним Везнишкото изкуство на компромиса и ще избегнем ненужно напрежение, което по Новолуние така или иначе се активира, а в случая Юпитер и Марс допълнително нагорещяват емоциите. Да кажем, че най-добрият начин да се изгорят е в посланието „Правете любов, а не война”! Изглежда ще е плодовит месец, смятам че ще има бум на зачевания, който не е случаен. Изпращат се души от нова раса, умиротворители и творци от Ангелския свят. Бременните да внимават с резките движения и натоварванията!

01.10 е изключително силна и специална дата. Тези две нули отвън и единиците отвътре символизират ново начало в духовния път, издигане. Сборът от всички цифри (заедно с годината 2016) също е 11. Число от най-висша йерархия, символ на Водолея, чиято най-силна страна е изразяване на индивидуалната уникалност в колективна среда при равни условия, без да се потискат останалите. Водолей е достигнал абсолютен баланс в груповите отношения и вероятно затова е знакът на изпълнените мечти. Смея да твърдя, че предстоят да ни се случат много важни и хубави неща!

Силен момент за свързване със светлите йерархии, за всички видове лечение и духовно изцеление. Препоръчвам горещо медитации и молитви, групови и самостоятелни, под всякаква форма, за да се издигнат вибрациите. Юпитер в Дева доста ги свали и определено ни поизмори. Наложи се да се потрудим здравата за насъщния. Работните отношения не бяха на висота, Юпитер бе принуден да сведе глава. На гигантът с царствено потекло му бе трудно да се побере в тесните и опърпани дрехи на Девата. Сблъскаха се интереси и ценности. Два свята с коренно различен светоглед трябваше да заработят заедно... трудно упражнение. Всички трябва да сте го усетили по някакъв начин. Ще се радвам на коментари и споделен опит.

И така, сега ни се дава „почивка”, условията стремглаво ще се подобрят, ще имаме щастието да се сдобием с подходящите служебни партньори, с които да съвместим общи интереси и да се развиваме в по-благоприятна среда. Е, Марс ще припалва от време на време чергата на Юпитер и вероятно ще кръстосат шпаги заради някое женско сърце и по други поводи. Избягвайте максимализма, не е време за това.

Не се самообвинявайте, ако сте насъбрали токсични емоции от последните месеци. От водата не може да се излезе сух. Ако искаш да се умиеш обаче, ти е нужна чиста вода. Сменете обкръжението, обстоятелствата ще спомогнат за това и потърсете хора, с които можете да обмените позитивни емоции и творческо вдъхновение. Ще настъпи подем в сферата на изкуствата и творческите области. Като цяло ще изникнат много нови възможности. Последвайте желанията и мечтите си, ще ни отведат на качествено ново равнище. Сега могат да се реализират. Напишете мисленно списък със златни букви с всичко, за което сте мечтали и го предайте на Юпитер. Не забравяйте да му благодарите! Изпратете благословии към онези, които обичате и помогнете на някого в нужда! Слейте се с добрата енергия на това чудотворно Новолуние и тя ще се усили многократно за всички. Небето ни балансира и внася хармония и красота в живота ни. Пожелавам го на всички! Успех! Честито Новолуние!

АСТРО 21
Ирина Димитрова

4 коментара:

  1. Благодаря ти, Ричи! Страхотна прогноза!

    ОтговорИзтриване
  2. Много Ви благодаря!Трепетно очаквах появата Ви. Така ми липсвахте...Желая Ви много заряд, творчески реализации и да пребъдвате все така в Светлината!

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря Велина за милите думи и пожелания! Е, понякога е облачно и мрачно, но такъв е живота, а ние сме тук да го преборим и да се подкрепяме :)

    ОтговорИзтриване