понеделник, 28 ноември 2016 г.

Новолуние в Стрелец 29.11.2016

КОЙ ПЪТ ДА ХВАНА


Когато видя повторение в числата, винаги му обръщам внимание. 29=11 + месец 11=22. Това са все царски, духовни... числа с мисия. Свързани са с темите на Водолея и неговата задача да обединява противоречията. Разбира се, че вълните от бежанци, разпръскващи се из Европа правят връзка с двете 11ки и 22, както и с квадрата на Новолунието към Нептун. На повърхността всичко е много притеснително и изглежда като да няма изход. Такова ще бъде и усещането в личностен план, в периода до 10.Декември. После ще се отприщи нова вълна от възможности. Не потъвайте в меланхолия! Дадено е оттегляне от външния свят, защото има натрупано разочарование, особено в сектора партньорства (бизнес и лични), както и във финансовите дела. Може да чувствате умора от безплодните усилия и безпътица, сякаш живота е блокиран и нищо не се придвижва напред. Изгубени сме в целите.

Вижте! Трябва да приемем, че животът има своите слаби и силни моменти. В морето от енергии, в което плуваме, понякога стимулът и вдъхновението спадат. Сега сме именно в такава фаза и не само ние, а и небето, и земята са уморени заедно с нас. Защо мислим, че сме отделени? Защо забравяме, че те живеят, дишат и се бъхтят заедно с нас?! Представяте ли си, какви усилия им коства да се справят с всички ни?! Да се отделим малко от своите лични нужди и да се опитаме да изпратим своята любов и признателност към нашия Бог-Отец и майката Земя, за да ги заредим и стимулираме! Нима Те нямат нужда от това?!

Ето, какъв е настоящият момент! Момент, в който да спрем за малко забързания бяг, да се вслушаме в тишината и да синхронизираме дишането си с ритъма на цялото. Твърде много наслоено недоволство има в пространството и ние всички го отразяваме с киселото си настроение, здравословни неразположения, конфликти и неспособност да уравновесим желанията си с тези на другите. 

Венера отново се бори с негативна среда и емоции, които и действат силно деструктивно. В знака на Козирога, в съвпад с Плутон и Тау квадрат с Уран и Юпитер, тя няма много възможности. Така че, сме принудени отново да изтърпим някаква ситуация и да преглътнем горчив хап. Сведете очакванията си до минимум и оставете да бъде това, което е. То няма да е вечно в този вид. Не е момент за изясняване на чувства, отговорности, планове и обещания. Нито една от страните няма вина за случващото се. Всеки се бори с живота по начина, който му е възможен. Все пак, това е моментът, в който можете да тествате състоянието на вашите връзки и чистотата в отношението на другите към вас! Важното е да си направите равносметка и да осъзнаете, какво наистина искате, какво давате и какво получавате! Ще ви е трудно точно сега да систематизирате приоритетите си и точният баланс ще ви убягва, но наблюдавайте и преценявайте разумно! Резки емоционални изблици ще има, както и изхвърлени дрехи през прозореца. Проблемът е, че най-вероятно ще са временни, затова не се хабете, действията ви няма да дадат резултат, само ще каталясате.

Отделно, измъчените опити да вървим по старо му също не носят предишните резултати. Истината е, че буксуваме, защото ни предстоят промени. Затова, на този етап всичко изглежда доста объркано. Двойките са в силно колебателна фаза. Много хора вероятно имат служебни проблеми и финансови разногласия.

Цялата картина ми напомня тъмната част преди зазоряване. Много скоро нещата ще започнат да се преподреждат от самосебе си. Дишайте и дайте шанс на Бог да си почине и вземе най-мъдрите решения за нас. А ние нека Му помогнем изпращайки нашето безусловно доверие в Неговия план и в способността Му да го реализира по магичен начин дори, когато всичко изглежда невъзможно. Вярвайте в чудеса и оставете Вселената да се погрижи сама за себе си! Пребивавайте емоционално отдръпнати. Не насилвайте желанията си, но усилете вярата в доброто и в Божията справедливост. Активизират се небесните закони на справедливостта. Наблюдавайте и отделете време да си ги припомните, както и да си направите една ревизия, до колко самите вие ги спазвате.

И така, време за равносметка и поправка в личен и духовен план. Уединете се и медитирайте, това ще ви помогне. Отпуснете се и се доверете на вашия вътрешен водач! Той знае къде да ви отведе, кога и как да го направи! Желая ви успех!

АСТРО 21 
Ирина Димитрова

Няма коментари:

Публикуване на коментар