сряда, 9 декември 2015 г.

Новолуние в Стрелец 11.12.2015



Това Новолуние е много подходящо за всякакви начинания свързани с пътуване, учение и работа - зад граница, макар че засега нещата все още няма да се случват. Изглежда ще се наложи отдръпване от зоната на отношения и вглеждане в личния път. Добре е да се престрашим да опитаме нещо ново, да предизвикаме себе си в стремежа да надраснем старото Аз. Това е последното Новолуние за годината и е желателно да се помисли по тия въпроси. Ще ни се даде възможност, която ще се окаже емоционално по-комфортна, отколкото предполагаме. Т.е. съдбата ни е подготвила скрити бонуси и приятни изненади, дори мистична среща, както може да се окаже със сродна душа (особено за водните знаци) или подновяване на стара любов при онези, които са били разделени от дълго време. За пореден път колелото на живота ни изтласква от едно място, за да ни заведе на друго, по-добро. Ако се вглеждате във влошените отношения, картината ще продължава да изглежда все тъй черна и безрадостна. Няма тенденция за развитие на този етап. Нужно е оттегляне, физическо и емоционално. Ако искате помирение, трябва да прекарате известен период отделени, за да се прочистят наслоените конфликти и да се възвърне липсата и копнежът един към друг. Разстоянието ще помогне да се свържат душите във вътрешното поле, където не съществуват думи, обвинения, разочарования, очаквания, стремежи, условия... Звездите насочват сега към тази фаза, за да се преоцени същината на връзката. Ако тя се запази в разстоянието и обидите бъдат заличени от двете страни, тогава ще може да се завърнете един към друг пречистени. Сега е важно да влезете във връзка с висшия си Аз и да пообщувате малко с него. Има някой въпроси, които трябва да погледнете от разстоянието на времето и пространството, за да можете да си отговорите правилно. Това е философското търсене, в което трябва да се впуснем в момента, навътре в себе си или буквално заминавайки от мястото, на което пребиваваме. Казах, че пътуванията засега все още не са добре оформени. Може да има спънки и промени. Но, трябва да се предприеме началната стъпка.

В това Новолуние много хора ще приключат една работа и ще се прехвърлят на нова. Същото важи и за учащите във висшите учебни заведения. Истината е, че сега трябва да преборим страховете си и да погледнем отвъд хоризонта. Какво значи това? Да погледнем в мечтите си! Там, където не се вижда още. Да вложим в душата си желанията си за нашето бъдеще, за новата година. Така посяваме нови семена, а те ще покълнат и ще дадат своите резултати. Запазете позитивната нагласа в унисон със знака на Стрелеца.

През това Новолуние ще се обострят физически проблеми и е наложително да се предприеме лечение, в някой случаи операция. Бъбреци, костни, зъби и травми са най-изявените. Периодът ще бъде чудесен за физиотерапия, масажи и духовни практики. Медитациите ще възвърнат баланса. Пазете психиката, имайте повече вяра в светлото бъдеще. То ще дойде!

Нека поясня! Не всяко Новолуние означава събитие за всеки човек. Каква би била картината, ако всеки месец започвахме нова работа или напускахме партньора? Фазите на Луната редуват знаците един по един през годината, като по този начин изреждат сектори от нашия живот и съответно въздействат най-силно именно на онези, свързани с темите за периода. Ето сега имаме Новолуние в Стрелец и най-силно засегнати от него ще са именно Стрелците, както и техните побратими по стихия Лъв и Овен с всички обичайни теми, зададени от Новолунието в Стрелец. Ще бъдат повлияни (в различна степен) също хората с планети и оси в огнената стихия, дори и Слънчевият им знак да не е там.

Реално, всеки от нас има действащ дом, в който се помещава знака на съответното Новолуние. Така че, се получава нещо като фокус за годината. Въпросът е, до колко е активен този дом и дали не е изместено действието му другаде. Ако вътре няма планети и Новолунието попадне там без да прави никакви аспекти с планети от картата, то няма да активира особено дома и месеца.
Истината е, че за всеки от нас има активни, свръх-активни, умерени и пасивни зони в хороскопа, които се повтарят всяка година с различна амплитуда. Т.е. онези, които сега ще бъдат смушкани да изпробват нещо, обикновено все по това време на годината предприемат стъпки от подобен характер. Онези пък, които са пасивни в този период без да са особено повлияни от събития, са си така почти всяка година, доколкото можем да сме пасивни през Декември! Опитвам се да кажа, че хората, които трябва да направят скок в пространството, ще се разпознаят и ще го задействат.

Както знаем, Новолунието отбелязва нов старт или можем да го считаме като сутрин, а Пълнолунието е подобно на залез или вечер. Бог ни дава шанс всеки ден да започнем отначало, така е и с всяко Новолуние. Но, както денонощията носят различни вибрации, влияния и характеристики, така и месечните Слънце-Луния. Нека тази „сутрин” влее в нас новите си идеи, бъдете отворени, за да ги приемете и вие самите ги разпръсквайте! Не обръщайте внимание на облаците и гръмотевиците през деня (Новолунието) и общувайте само с хора, които ви обновяват и носят позитивна енергия! Избягвайте сърдитковците, а когато се усетите един от тях, влезте в своя вътрешен храм и се уединете, докато влиянията отминат и енергията се успокои.
Успех!
АСТРО 21
Ирина Димитрова

Няма коментари:

Публикуване на коментар