четвъртък, 4 февруари 2016 г.

Новолуние във Водолей 08.Февруари`2016

Новолунието е в 16:39 часа, на 19 градус. Доста интересно повторение на още две планети в 19ти градус - Венера и Хирон, които помежду си са в сексил, в двата съседни знака на Водолей, от където правят двоен полусекстил към Новолунието в 7ми дом. Много обещаващ момент за потушаване на всякакви разногласия и различия в личните, служебни и всякакви отношения. Ще се намерят компромисни решения за всички страни. Марс е в квадрат и дразни, опитва се да спъне нещо ново да се развихри. Но, няма да успее. Докато се инати, само ще засили ония дето не могат повече да му търпят простотиите. Той пък ще се заеме със своите си визии за нещата. С една дума всеки да си гледа работата. Пригответе се за внезапни обрати, в тотално неочаквани посоки.

Да се опитваш да предвидиш движенията на Водолея е много занимателна игра, но не особено резултатна. Предстои доста интересен и интензивен месец. Китайската маймуна ще навлезе гръмко и ще направи хаос за нула време. Фигурата е просто уникална, планетите са разпределени като на два лагера, които си взаимодействат. Има между тях, едновременно силно напрежение и чудесен синхрон. Ще се постигне някакъв уникален баланс на интереси. 5 полусекстила един до друг, 5 секстила, 2 триъгълника се кръстосват, 2 куйнконса също, 2 квадрата... бе то е чудо, дето само Водолея може да сглоби. Времето на групите настава! Забравете за самостоятелните изяви. Каквото и да правите, трябва да сте супер гъвкави и да се намествате между хора, идеи, проекти... Не две, не три дини под една мишница. Сега ще видите как се носят 11. Ще ни се наложи да използваме всичките си крайници и израстъци. Няма "не мога", няма "не искам"... ела, че ми трябваш! Уран командва парада най-отгоре от МЦ. Ще изиска от нас да се консолидираме с всички. Трябва да разберем, че сме свързани и зависим един от друг. Докато всеки дърпа нанякъде, нищо не можем да сътворим, ни заедно, ни по отделно. Има възможности за всеки един от нас и всеки си е на мястото. Ако искаш да ти е добре, направи така, че на другия да му е добре! Виж, как да използваш уменията му и как да допълниш своите. Това е майсторството! Не бягайте от тоя и оня. Задачата е как да съвместим хората и нещата в живота си, така че да се допълнят. Трябва да сме готови за нестандартни форми и решения, включващи всички участници, за да можем да се разгърнем. Учете и пътувайте! Правете всичко с всички! Никакво отделяне, сега е време за обединение във всякакви нови конфигурации! Силите са изключително балансирани! Успехът е гарантиран! Много добър момент за бизнес начинания, вещаещи добро финансово покритие (най-вече за земните знаци Телец, Дева, Козирог) или прехвърляния от една работа на друга!

Двойките, да се разделят или не? Айде отложете тези мероприятия. Не напъвайте, хванете си юздите на живота, другото само ще се намести. Да видите, като спрете да ръчкате, как изведнъж ще си заживеете сплотено и задружно. Кой е урокът за този месец? Все тая с кого съм и дали съм! Важното е да има движение и обновление! Грандиозната фигура на века така е обединила всички планети в един цялостен организъм, че каквото и да захванете, на където и да завиете, ще се натъкнете на благополучно развитие. „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде” е много удачно заглавие за месеца, а може би и за годината, която според китайците започва именно сега! Ами то това е най-голямото послание на Водолея! Време за умуване няма, нужно е действие, творчество, обмен... и с колкото се може повече хора. Затегнете коланите, газ и на добър път!
АСТРО 21
Ирина Димитрова

7 коментара:

  1. Супер си Ричи, толкова Позитивна Енергия все едно Розов душ от Светлина и Топлина ме обля, Благодаря!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти Саше! :) Аз малко се движа със закъснение, за което моля да ме извините всички :) Старая се с топлите душове да и се радвам, че ви достигат :))))))

      Изтриване
  2. Абсолютно съгласна, само положителни неща прочетох няма как да не повлияе и на читателите положително

    ОтговорИзтриване
  3. Абсолютно съгласна, само положителни неща прочетох няма как да не повлияе и на читателите положително

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря Фънки и аз за положителните отзиви! Извинявам се за закъснелия ми отговор :)

      Изтриване
  4. Прекрасна, усмихваща прогноза! Обещавам като един отговорен Водолей, да отдам заслуженото време и внимание, за подредбата на света, около мен! Дерзайте все така! Обич!

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ви Надя! Извинявам се за късния отговор, но по-добре късно, отколкото никога:)Знам, че вие сте най-добрите! Любими сте ми :) Можете просто всичко! :)Прегръдки!

    ОтговорИзтриване