четвъртък, 10 ноември 2016 г.

Венера в Козирог / Меркурий в Стрелец 12.11.2016


Интересна смяна на планети в знаци по едно и също време, която със сигурност показва връзка помежду им. Меркурий върви зад Венера. Чувствата ще са водещи пред разума, от известно време насам се усеща тази тенденция, ако сте го забелязали. Например по отношение на това как и за какво си харчим парите. В Козирог ще ни се наложи да сме по-спестовни и да си възвърнем работното темпо, за да стабилизираме бюджета. В Стрелец се разпуснахме и разтворихме пръстите. Със Сатурн в знака и квадратурата от Нептун в Риби, тенденцията за някои Стрелци, (най-вече онези в средата) да губят по различни начини средства е доста засилена. Изглежда ще трябва да си поизпатят от собственото разхищение и да се научат на по-голяма финансова отговорност. Ето каква ще е и темата на Венера в Козирог.

Отговорността ще засегне и сферата на отношенията, където ще възникнат разногласия на основа финанси. Някои млади дами могат да се почувстват засегнати заради неглижиране от страна на половинките, но трябва да разберат, че в живота на двойката не всичко се върти около удовлетворяване на техните желания. Мъжете са впримчени в грижи за прехраната и не им остава много време за любов. В днешно време всъщност голяма част от „слабия” пол изпълнява тази функция, така че и обратния вариант го има. С една дума, не е време за милувки и сантименталности, не се сърдете. Има по-важни неща на този етап. Налягайте си парцалите!

Меркурий, преминавайки в Стрелец ще спомогне да се издигнем над нещата и да не приемаме толкова лично всичко, което идва от хората към нас. Всички се печем на един и същ огън. Дано след всеобщата агония възвърнем човешките си качества, че сме ги загубили. За такива неща може да се размисли Меркурия в Стрелец. Ако трябва да комбинирам значението на двете планети в новите им знаци, мога да предложа - инициативи в грижа за възрастни хора. Нищо чудно обстоятелствата да го предизвикат. Венера в Козирог ще чукне тук-там жените в здравето и самочувствието. Не се поддавайте на настроения от рода: „Оо, вече остарявам, не ставам за нищо... и бла-бла...” Оставете тази помия! Меркурий в Стрелец ще ви каже: „Вземете една хубава книга, запишете се на курс или се хванете самостоятелно да учите нещо, намерете си свободни занимания, дори ако ще просто да се разхождате повече пеша. Изобщо, освободете съзнанието! Но, за Бога, не стойте втренчени в партньора, очаквайки да се погрижи за лошото ви настроение. Той си има свое такова. Поемете живота в собствените си ръце и не дотягайте на другия.

Това е прословутата студенокръвна Венера в Козирог. Тя претърпява разочарования и се вкоравява, та трябва да кърти човек с длето сърцето и после. Не стигайте чак до там! Меркурий в Стрелец ще ви даде по-голямо разбиране и способността лесно да отместите фокуса. Обърнете нещата на майтап, гледайте по-ведро на живота. Нищо не свършва с една студена вечер или сезон. Човешките отношения също преминават през различни етапи. Венера в Козирог е зимна... за зрели, опитни души. Останалите ще се учат и пъшкат. Това е! Успех!
АСТРО 21
Ирина Димитрова

Няма коментари:

Публикуване на коментар