понеделник, 21 ноември 2016 г.

Слънце в Стрелец 21.Ноември`2016

ДА БЪДЕ СВЕТЛИНА

Трудна обстановка заварва навлизащото Слънце в Стрелец. Първото, на което се натъква е Тау квадрат с Луна и Нептун. Твърде неприветлива емоционална среда за него, особено в този знак. Стрелец има по-високи очаквания. После, Слънцето застава точно на средата в квадрата между Юпитер и Плутон, образувайки с двамата по отделно полуквадрат (45°). Твърде големи отговорности ще му се струпат. Грижи около роднини, провалени пътувания и планове, непредвидени разходи, трудности с учението и правните дела... Това са само част от битовите грижи, съпътстващи повечето в този период, а най-вече представителите на Стрелец. 

Разбира се, че ще обещая по-светло бъдеще, за къде без обещания при този, не търпящ ограничения позитивист?! Ами нещата ще потръгнат след 09.Декември, макар че все още няма да е така гладко, както ни се иска. Ще правим планове, активност и подготовка няма да липсват, но нека сме наясно, периодът е много крив и спънат. Ако трябва да съм точна, Пълнолунието на 14.Декември ще даде истинския тласък напред... като освобождение от нещо. Но, рано е да говорим за това, като му дойде времето. Сега е важно да знаете, че усилията на този етап трябва да са премерени, за да не се прахосат излишни нерви, енергия, време и ресурси. 

25.Ноем – 02.Дек е много кризисен период за двойките. Внимавайте да не се скъса изтънялата нишка. Ще заболи! 

Не правете планове преди 09.Дек. Всичко до тогава е изменчиво и нестабилно. Бъдете разумни и запазете трезво мислене! Меркурий ще се върти около Сатурн, след което ще навлезе от 02.Дек в неговия знак Козирог, тръгвайки към Плутон, така че ще подпомогне тази възможност. Успех!

АСТРО 21 
Ирина Димитрова

Няма коментари:

Публикуване на коментар