сряда, 6 април 2016 г.

Новолуние в Овен 07.Апр`2016

Много силно Новолуние, независимо от стационарната пред-ретроградна фаза на Марс. Да, ще има забавяния на всички начинания, ще възникват доста препятствия по пътя и вероятно това ще бъде един тест за по-издръжливите. Но, именно те ще бъдат допуснати да преминат напред. Т.е. тече една проверка на нашите желания, къде наистина искаме да бъдем. Волята и смелостта ни ще бъдат подложени на изпитание. Вярваме ли в нашите сили и способности? За онези, които да, положителните резултати непременно ще дойдат, макар и с известно забавяне, както и вероятно с някакви промени. Формата няма да е тази в първоначалния и вид, това е сигурно. Ще има допълнителни премествания и преконфигурации в работните екипи. 

Разбира се, това Новолуние е най-успешно за огнените знаци, които имат силата да издържат на напрежението и объркванията, които ще последват много скоро. Може и самите те да преминат през момент на криза, запитвайки се дали онова, с което са се хванали си струва усилията? Да, отговорът е, че си струва! И всъщност, именно благодарение на тях ще успеем. Лесният и бърз успех сега е немислим! Ще ни върнат за допълнителна работа, поправки и усъвършенстване на „продукта”, който искаме да предложим. Лъвовете и всички с Асцендент и важни точки в знака ще са най-облагодетелствани, късметът им предоставя уникална възможност. 

Нека не забравяме, че това е Новолуние в първия знак от зодиака, което говори, че всичко, което сега се формира ще даде отглас за цялата година, а дори и за следващите 7, (заради тригона, който се образува от Сатурн към Новолунието). Чужбина, висше образование, спорт, култура и изкуство са основните сектори, които ще се активират. Разбира се и много други, като най-важно е сега да се търси нестандартния подход, но стъпвайки върху стара твърда основа. Крайните решения, характерни за Стрелците (и онези със силно присъствие в знака), няма да дадат резултати. Най-добре е да се придържаме с единия крак към сферите, които вече са ни носили успех. Там трябва да извършим обновлението.

Успешно Новолуние на всички!

АСТРО 21 
Ирина Димитрова

Няма коментари:

Публикуване на коментар