сряда, 14 декември 2016 г.

Пълнолуние в Близнаци 14.12.2016


ВСЛУШВАЙТЕ СЕ В СТРАХОВЕТЕ СИ
Здравейте скъпи приятели!

Свидетели сме на много силно Пълнолуние. Разположено в 3-9 дом, но в обърнат вариант ще ни накара да изследваме духовните си вярвания и да поставим под съмнение голяма част от тях, както и всичко, и всеки наоколо, които се представят за водачи и специалисти в областта. Сатурн, участващ в Пълнолунието ще изиграе ролята на изпитващия, а след като види кой до къде е стигнал със своите уроци, ще раздаде следващите. Всъщност уроците идват непосредствено с опита именно сега, по време на това леко злокобно Пълнолуние. Защо злокобно? Ами вижте, какво се случи в Хитрино! Попитайте близки и приятели как са се чувствали в датите около 10.Декември. На много са се случили разни неща от по-тежък характер. Признавам си, не можах да предвидя онова, което и мен ме очакваше, защото пропуснах участието на Лилит (Черната Луна). Избягвам да я гледам, за да не негативирам пространството допълнително. Но, този път тя ми показа силата си и трябваше да изживея най-големия си духовен кошмар. Няма да разказвам, ще вярвам, че Бог ми го е дал, защото съм силна и защото в крайна сметка ще ми донесе нещо много добро. Във вселената има баланс, така че след като платим с някое тежко изпитание, откупваме определени грехове и изчистваме пътя на душата занапред. На 09 и 10.Декември Марс и Лилит бяха в квадрат. Всички Телци, Лъвове, Скорпиони и Водолеи от 3та декада, около 22рия градус или с планети и точки там са имали негативно преживяване или някаква драма/борба с вътрешни демони.

Пълнолунието се случва в Тау-квадрат с Хирон. Това е нараненият лечител. Вярвам, че каквото и преживяване да сме имали, целта му е целебна и дълбоко осъзнаваща! Нека отправя обаче предупреждението на това Пълнолуние: Мили хора, най-вече мили дами, бъдете крайно, крайно бдителни на какви духовни семинари попадате и разни групови мероприятия със съмнителен характер! Всъщност, дори да не е съмнителен, вие пак се съмнявайте! Тук е момента да похваля Сатурн като един голям пазител, много полезен заради страха, който всява понякога. Страховете се оказва, че ни предпазват, така че вслушвайте се в тях! Това е и което днешното Пълнолуние ни изпраща като послание.

Стрелец, където се намира Слънцето на настоящото Пълнолуние е знакът, който най-често залита в посока духовно просветитлество, но често се изражда в прибързана Гурувщина. Много трябва да се внимава, тъй като този знак се намира между Скорпион и Козирог. Комбинацията Скорпион-Стрелец може да произведе създатели на фанатични секти, с крайна цел откровена кражба на енергии и средства, а комбинацията Стрелец-Козирог често е свързана с религиозно-църковното водителство, целящо в много случаи обиране парите на хората и поддържане на страха, за по-лесна манипулация. И двете комбинации са манипулативни, разликата е във формата. Едните го правят от сградата на Църквата, другите извън нея, но отново в името на Бог! Не искам и не бива да се поставят под общ знаменател всички представители. Но, обръщам внимание, че сред посочените комбинации може да има такива. Добре е и всеки сам да се запита дали не обслужва подобна матрица по неосъзнат начин.

Разбира се, има абсолютно отдадени на Бог и Истината, служещи на Любовта. Но, Любовта като понятие е сведена до минимум в гените на трите знака. Няма ли привнесено нещо от Риби, Рак, Везни, Дева, Водолей, Лъв, то говорим за друго съдържание. Скорпион има отношение към сексуалната енергия, служеща за възпроизводство, но не и към любовта. Стрелецът е онзи щедър човек, пламенно раздаващ, но предимно докато шепите му са пълни. Да не забравяме, че това е знакът, свързан с кралете и боговете от миналото. Заедно с Козирога са представители на закона, а и Скорпион апропо, управлява кармичните закони. Та, нещата в дълбини и животът на душата в цялостния план са много по-сложни, отколкото си мислим. Затова внимавайте с какво се обвързвате, може да ви коства животи после, докато се освободите! Бъдете много много внимателни към всякакви ритуали, в които бивате въвлечени!!!

Близнаци и Стрелец си приличат по едно - спонтанноста! Много хубаво и полезно качество в определени моменти, но в други, може да е пагубно и тъкмо сега, част от хората ще получат големи шамари от съдбата заради проявата на наивно въодушевление. Бъдете будни, колко трае то и дали не се прокрадват нотки на подозрителност! Една жена Козирог с Меркурий в Стрелец, участничка в семинара, на който попаднах ми сподели: „Аз проверявам валидността на това, което е за мен, чрез усещането за радост. Ако ми трепне сърцето като на малко дете, което получава подарък, значи това е моето! Усетя ли нещо объркващо и смущаващо - се оттеглям!“ Следвайте този принцип мили хора, за да се предпазите от страшни и понякога фатални грешки! Бъдете благословени и Бог да пази всички ни в тези смутни времена! Който има любов в себе си, раздавайте я в пространството и разстилайте с нея земята, ще помогнете на всички ни! Нека се обичаме повече! Обичам ви! Благодаря ви!

АСТРО 21
Ирина Димитрова

2 коментара:

  1. Ирина, всеки път като Ви прочета, засягате дълбоки мои душевни състояния, търсения, препипетии. Самата аз преди година преминах през силно разтърсващо преживяване, което беше също духовно общуване, целите обаче на отсрещната страна със сигурност се оказа, че не бяха в съзвучие с моите. Така или иначе, знам , че Бог допусна това да се случи и знам, че оцелях след ситуацията пак по Негова воля. Е, друга съм вече, без да зная коя съм обаче и каква е ролята ми на Земята. И дали тази роля не се сменя....според ситуациите и сцената, която реди Бог пред мен.И до колко аз имам силата, правото и свободната воля да сменям декорите и участниците... Според мен само човек с огромно самомнение би могъл да твърди, че той сам поставя ролите и постановката на сцената в живота си. В Библията всеки си има ясна роля, а ние как да разберем своята? Питам се, нима осъзнато влизаме във фатални грешки и какво означава фатални, ако те са необходимост? Нима някой осъзнато иска да се самопогуби? Че дори повечето от самоубийците посягат към живота си, мислейки, че ще се спасят... И нима това пак не е допуснато от Бог? Та нали всички ние сме смъртни, грешни и немощни, т.е. слаби...и никой от нас не може да изпълнява напълно 10 Божи заповеди...колкото и да му се иска. Колкото и да сме будни, едната вяра не е достатъчна, трябва Пoзнание. А възможно ли е познание без грях, тук, на Земята, за човеците? Забраненият плод е бил от дървото на познанието, нали? За мен остава смирението и покаянието като единствените спасителни пояси. Православието отрича прераждането, а астрологията лежи върху тази платформа.Не вярвам, че има хора, които не искат и осъзнато отказват да служат на доброто, но Господ може да има други планове за тях. Едва ли има вярващи хора, духовно осъзнати, които да се събудят една сутрин и да си кажат: аз искам да служа на злото. Обикновено злото е завоелирано и примесено с добро. На земята сме, за да се учим да съумяваме да филтрираме и отделяме злото от доброто. Но понякога един дъжд може да е напоителен и спасителен за едно цвете, а за друго да е смъртоносен. Е, дъждът какъв се явява: добро или зло ?

    ОтговорИзтриване
  2. Ах Велина, големи истини казвате и много дълбоки въпроси засягате. Да имах силата да ви отговоря... Но, аз съм един търсач като вас, ученик на Бога! Също като вас съм убедена, че Той допуска определени преживявания да ни се случат, за да ни сепне и обърне внимание на някаква важна тема, истина! Да, определено имам нов поглед над живота, усещане за ценността му, за ценността в малките неща и хората край нас, които са толкова добри и скъпи всеки до един... Изглежда, преживяванията близко до смъртта са носители на най-голямото преображение - духовно, умствено и всяческо. Знаете ли, аз си задавах същия въпрос като вас, каква е ролята ми тук? Именно той дори ме отведе на това т.нар. духовно преживяване. Сега разбрах, че всеки от нас има своята малка и вълшебна роля в битието. И тя е да ЖИВЕЕМ и виждаме ценността на малките неща, да правим малки стъпки напред, да вървим бавно и в унисон с другите, да споделяме живота... да споделяме живота... Не е важно с кой, важно е с всички, защото най-очаквания човек се оказва най-неочакван враг, а най-неочаквания ти подава майчина ръка в най-тежък момент... Ние сме тук, за да си помагаме и да се подкрепяме! Нужни сме си един на друг, нужни сме си да сме заедно. Има още уроци да се разгръщат. Живота е път и непрекъснато откритие. Но, ние понякога може би избързваме в старанието си да разберем всичко сега, в този момент... Ябълката на знанието! Мисля, че Бог ни казва, нека ви разкривам нещата бавно, стъпка по стъпка, защото иначе не можете да издържите Истината!!! Аз едва издържах... само по Неговата воля! Благодаря Ти Господи!

    ОтговорИзтриване