събота, 31 декември 2016 г.

2017 Нова Година - Нов късметВсички чакаме с трепет върховия момент, да отброим от 10 до 1 и преминем успешно напред, с дълбоката вяра, че ни очакват нови прекрасни изживявания, че годината ще е по-добра, по-плодородна, по-мирна и по-щастлива. Да, с радост искам да споделя, че наистина 2017 ни е подготвила красиви изненади и ще ни зареди с много любов, положителни емоции, сякаш ще има награди за много от нас и възможност да си отпочинем психически, макар Меркурий да е ретрограден. Най-хубавият аспект, който прави впечатление е тригонът на Венера с Юпитер. Това са двамата благодетели на небето Големият и малкият, които ще обединят сили, за да доставят на планетата и в сърцата ни много любов през тази година. Венера, освен това се явява диспозитор за Юпитер, а той е в тригон към нея. Двойно подчертаване за щастливата любов, която много хора ще срещнат през 2017 и като цяло ще споходи всички ни по един или друг начин. Венера също така е в 5ти дом, а тя е управителката и на Асцендента - поредният чудесен знак. Идеята е, че основна част от активността през 2017 ще е по темите на 5ти дом, с обещание за прекрасни емоции и любов в изобилие. Ще има малко горчиви емоции, с които да се преборим заради Лилит, квадратираща Венера, но бързо ще отминават, не бива да им отдаваме значение. Юпитер ще възвръща позитивната ни нагласа и трябва да се стараем да я прилагаме към всички – бивши и настоящи партньори и приятели! Пети е домът на любовта, както и на децата, и творческото вдъхновение. Ще се родят през годината много красиви, обичливи, талантливи, човеколюбиви, алтруистични деца, които ще въздигнат енергиите на планетата. Венера прави секстил с ретроградния Меркурий и така ще успокои съзнанието и подсъзнанието ни, внасяйки по-ведри мисли, идеи и надежда за утрешния ден. Тя също е в секстил и със Сатурн, смекчавайки тежката му природа, облагородявайки го. Можем определено да очакваме една по-лека година. Тригонът от Юпитер към Венера ще влее изключително много любов във всичките и форми. Да благодарим на Ангелите и Архангелите на Светлината, които са впрегнали цялата си мощ, за да внесат в изтерзаните ни души повече радост и вдъхновение! Благодарим ви, скъпи любящи същества! Молете се хора! Много е важно да се молим постоянно за доброто на всички!!! Ако се случи да изгубим пари или материални вещи по един или друг начин, прощавайте и благославяйте, че изплащаме нещо от миналото, иначе идват здравословните проблеми. Трябва всички да се научим да отдаваме по нещо за по-слабите. Това е прословутият десятък! Съдбата си го взима. 

Сатурн от 3ти дом е в напрегнат аспект с Хирон от 6ти, което определено ще ни накара да се вгледаме в здравето си – сякаш най-вече духовното и психическото, което зависи от вярата и духовния ни живот (Хирон в Риби, Сатурн в Стрелец). Но, за щастие Сатурн е вече извън пределите на квадрата с Нептун, който беляза 2016. Всъщност той бе двоен към Нептун и Хирон, затова годината бе наистина тежка и взе много жертви. Нямаше никаква положителна подкрепа от други планети, за да се справим по-добре. Тригонът към Уран само добавяше високата скорост и внезапния характер на събитията. И тази година ще тече доста скоростно, заради допълнителната опозиция от Юпитер към Уран, но имаме силно успокояващ и балансиращ фактор – двойният секстил или т.нар. бисекстил от Венера и Юпитер към Сатурн, както и секстилът (макар с по-широк орбис) на Венера към нейния диспозитор Уран. Така че разликата ще е осезаема в полза на по-добрият и благотворен развой за всички здравословни процедури, и всякакви планове за тази година. 

Запомнете! Особено е важно да направим солидно прочистване на тялото, умът и душата! Сега е моментът да се разделим с вредни навици, мисли и пристрастия към алкохол, цигари, наркотици, иначе рискуваме влошаване на здравето. 

За хората на изкуството това ще е изключително успешна и творческа година. Много ще спечелят конкурси (особено Водолеите), ще има и печеливши от тотото (пак основно сред тях); ще бликат нови възможности, ние само трябва да ги селектираме. Огромна роля ще изиграят приятелите ни, на които е нужно да обърнем специално внимание. Трябва да предаваме щафетата на добрината, ще се засили благотворителната дейност!

*** 

Водолеите и Лъвовете ще са най-облагодетелствани през годината. Особено Водолеите в края, докато началните ще са с не толкова гръмки резултати, но с активен социален живот и поводи за много емоции, което те обичат, така че ще се чувстват отлично! Крайните Водолеи да пазят бъбреците, женските органи, щитовидна жлеза, хормонални нарушения са възможни, както диабетни и кожни прояви. Но, всичко ще е с положителен развой, не се тревожете, просто вземете мерки! 

Близнаците и Везните са следващите щастливци за годината, като за началните Близнаци ще има някои леко конфликтни периоди или загуба на една работа, за да започнат в последствие друга; също да внимават на път за леки инциденти и може да имат някои здравословни неразположения, дори да се наложат интервенции. Близнаците от трета декада да пазят здравето, ще се претоварят. 

Началните Лъвове може да са по-емоционални и изнервени, защото ще им се налагат чести промени. А крайните са в много изгодна позиция. Чака ги любов, чудесни нови проекти, добра изява, творческо вдъхновение и благоденствие. Но, да бдят над здравето си! 

Да напомня за онези, които не знаят, че Слънцето ви може да попада в един от опоменатите сектори (в начало, среда или край на знака), но същевременно да имате други планети в другите сектори и разбира се в другите знаци, така че това са едни общи влияния, а за по-точна интерпретация е нужна индивидуалната карта! 

На Везните във втора декада ще им се наложи да продължат с жонглирането, комбинирайки всякакви възможности. Все пак, тази година ще е по-лека за тях от предната, която беше изключително конфликтна и напрегната. Да се пазят от инциденти или може да им се наложат ремонти и поправки на техника, (не толкова, колкото през 2016). Везните от трета декада ще са най-облагодетелствани, да се приготвят за внезапни възможности и приятни изненади, но ще трябва да реагират бързо, което ще ги стресира малко. 

Началните Стрелци са все още в леко конфликтна зона, не се чувстват в пълен душевен комфорт, затиснати са от обстоятелства и се налага да се съобразяват с тях. Също като Близнаците да внимават на път за леки повреди и инциденти. Да се погрижат за спадналия имунитет и здравословен проблем или зависимост (алкохолна или друга). Стрелците от трета декада ще имат силна и много добра година, с нови бизнес контракти, както и нова любов! Ще им се наложи обаче да се потрудят, чака ги доста работа, да запретнат ръкави! Здравето да се съблюдава, може да се прояви стар проблем, който да изиска прочистване. 

Козирозите ще са малко в търсене на себе си, но техният завиден стоицизъм и дисциплина ще им подсигурят добри резултати, въпреки трудностите. И за тях годината ще е по-добра от предходната! Но, онези от трета декада трябва наистина да внимават за инциденти. Не взимайте прибързани решения, не правете резки движения. Техниката може да даде фира и по-добре така, отколкото здравето. Ще се наложат непредвидени харчове, а може и необмислени. Тотото няма да работи за вас, не насилвайте късмета си. Ще сте разпръснати на два фронта, което ще поддържа адреналина висок. Ще има недоспиване и може да се получат грешки от това. Старайте се да си набавяте нужното количество сън и ментов чай :)

Скъпи Овни, имате възможност да промените изцяло статуквото и да подхванете много нови неща, бизнес, партньорство и т.н. Ще правите големи покупки през годината. За онези от 3та декада всички промени се увенчават с голям успех. Първа декада са в размисъл, втора малко в криза, но ще мине; продължете смело напред! 

Началните Телци се справят отлично, дейно и усърдно работят, може да възникнат малко нерви с роднини и деца. Телците в трета декада може да се разделят с партньор или да преминат през криза в отношенията, но в крайна сметка ще се оправят! 

Скорпионите от първа и втора декада си кретат тихо и кротко в тяхното русло, ще припалват от време на време искри във фамилията и при тях, но не е кой знае какво. Трета декада също може да се разделят с партньор или да минат през криза в отношенията. 

Девите през 2016 имаха късмет, тази година ще трябва да положат повече усилия. Ще трябва да поработят над изцеление на здравословен проблем. Да не се отказват, с постоянство ще успеят във всичките си дела. От първа декада да внимават за конфликти на работното място, трябва да се примирят с някаква ситуация там. Втора декада ще са най-добре във финансово и работно отношение. 

Рибите ще имат повече енергия тази година, за да я отдадат в служене и работа. Да пазят здравето, имат да лекуват емоциите и психиката. Да внимават за падания и чупения. 

Милите Раци останаха за накрая, така ми тръгнаха в разбъркан ред. Интензивна и социална година ще имате. Позитивни емоции с приятели и любовни трепети, но все още напрежение за втора и трета декада. В дейно отношение всичките ще сте активни и успешни, но да се внимава за грешки и забавяния с документи, както и в комуникацията при устно договаряне. Трета деката сте все още в разкрачена ситуация по отношение на нещо, не можете да вземете избор. Може би трябва да изчакате още, нещата да се подредят от самосебе си. Бъдете внимателни втора и трета декада на път! 

Ще завърша с това, че 2017 е година "единица" и всъщност ще я посрещнем като тройна такава - 01.01.01(2017). Несъмнено знак за голямо ново начало за всички нас! Да го благословим да е успешно и щастливо!
  
И така, желая на всички ни най-доброто! Но, да не забравяме, че има Един, който стои на върха и когато сме свързани в сърцето си с Него, можем да победим всичко! Да се фокусираме върху любовта и да отдаваме интензивно на всички страни, защото тя ще ни спаси, любовта ще спаси човечеството! Амин! Дай Боже всекиму здраве, радост, късмет, сила на духа и добролюбие! С тях всичко останало ще се нареди! Весело посрещане на Новата Година скъпи приятели! Бъдете благословени и закриляни! 

АСТРО 21 
Ирина Димитрова

Няма коментари:

Публикуване на коментар