сряда, 28 декември 2016 г.

Последно Новолуние за Годината 29.12.2016

ДА ПРЕЧИСТИМ МИСЪЛТА И СЛОВОТО

Новолуние в Козирог, в 12ти дом, в съвпад с ретроградния Меркурий, в близост до Плутон ни казва, че сме все още в зоната на пречистването! Затова нека приемем всички физически и психически неразположения, благодарейки, че ни се случват, за да подпомогнат бъдещото ни развитие. В края на годината е ясно, че тялото и душата ни се освобождават от всичко натрупано през нея и това ще става за всеки по различен начин. Сега не бива да се огъваме пред нещастията и трудностите, а напротив, да укрепим вярата и да усилваме връзката си с Бога още повече, чрез практически дела. Молитви, духовни практики, прочистваща организма диета и др. А най-вече акцентът на това Новолуние е да пречистим мисълта и словото, насищащи пространството, чиято енергия определя качеството ни на живот и взаимоотношенията. 

Знакът на Козирога, в който е Новолунието, заедно с Меркурия и Плутон, плюс Асцендента иска от нас да развием дисциплина в нещо! Дисциплина, здравина и постоянство в духовните си вярвания и в общата цел. Сатурн, управителят на това Новолуние ни заръчва НЯМА ДА ПАДАТЕ ДУХОМ, това не помага никому, стегнете се и работете! Какво да работим? За едно по-добро общество! Свърши времето на егоизма, свърши идеята за задоволяване на личните амбиции и стремежи. Сега всеки трябва да мисли за добруването на всички, иначе лошо ни се пише и земята и Бог го показват достатъчно ясно! 

Ще възникнат нови идеи и ние трябва да ги търсим и сътворим. Засега не може и не трябва да се действа. Изключително сме във фаза на разтоварване от всякакви излишества. Да позволим на старото да си отиде! Не се паникьосвайте от невъзможността да подредите живота и бъдещето си. Мъгляво е съзнанието и нямаме визия. Наблюдавайте сърцето си кога регистрира с любов някаква идея, мисъл, новина. Опитайте се да мечтаете, макар че сега ще ни е трудно. Онова, което ще е най-лесно е да общуваме активно с приятелите и да създаваме нови колективи. Ще се реализират успешни пътувания в чужбина, най-вече обещавани или неосъществени от миналото, както и връщания на предишно място. Добър момент да се вземат стари изпити и поправителни или да се подготвим за тях. Грижи за стари и болни хора изпъкват на преден план. Да мислим повече за социално слабите и всеки да опита да допринесе с каквото може, дори да е само с храна в пликче закачено на кофата за боклук. Работният процес тече трудно и мъчително, приходите са слаби, старайте се да пестите, доколкото ви е възможно; енергиите са силно замърсени и затлачени. Докато сме под влияние на Козирога, ще е така. После рязко ще се освободят нещата. Но, сега от нас се иска активна вътрешна работа и никакво отказване! Молитви за България, за човешкия род и за майката земя! Това е истината! Успех приятели! Бъдете Благословени! 

АСТРО 21 
Ирина Димитгрова

2 коментара:

  1. Благодаря Ви, Ирина, че така всеотдайно пишете и споделяте своите прозрения! Дано така, както ни дарявате нас, има кой да дарява и Вас с подкрепа, Любов, насоки и най- простичкото: разбиране и кураж в Пътя ни. Пазете Бога в себе си и нека Той Ви благослови.

    ОтговорИзтриване
  2. Извинявам се Валя, че чак сега виждам вашия коментар :) Малко съм намалила дейността си тук. Ще приема вашето пожелание и ще си го ползвам през 2018та, защото толкова много ми хареса! Благодаря ви от сърце! Бъдете благословена! И пак Честита Нова Година, но 2018 :)

    ОтговорИзтриване