вторник, 27 октомври 2015 г.

Добре дошли в света на звездите

Това е блог за Духовна Астрология

 















Тук ще срещнете един по-различен прочит на небесното пространство, който искам да ви представя. За мен планетите са живи същества, синове и дъщери на Бога, от които сме произлезли, тъй както сме произлезли от бабите и дедите си. Опитвайки да разберем техните енергии, движещи живота ни и нашите дела, ние можем да разберем по-добре самият Бог и себе си. Това би спомогнало да се обединим с Висшия Аз и станем съ-творци на Отеца, като започнем да променяме своя външен и вътрешен свят, ръководейки сами процеса, а не подвластни на звездните течения.

Всички искат да имат свое кътче в пространството, което да подреждат по начина, по който им харесва и да се занимават с онова, което им е най-приятно и свойствено, за да се чувстват щастливи. На Земята го проиграваме под формата на дом, семейство, работа... Ще мине време... и ще имаме свои планети, на които ще се раждат цели народи, цивилизации... а ние трябва да се грижим за тях и това ще бъде нашият свят! Такъв е пътят, по който сме слезли и той е, по който ще се върнем. Всичко, което се случва горе, се случва и долу! Казано е и е видно за онези, които търсят!
Какво е сътворението на една душа, ако не Божествена алхимия?! Можем ли да разчетем Неговият замисъл в първите, които е създал? Кои са те? В езотеричните текстове се казва, дванадесет старци били! Защо ли зодиакалният кръг е съставен от 12 сектора? Защо ли учениците на Иисус били 12?
Раждали сме се безбройно много пъти. Избиколили сме света трижди на длъж и на шир. Дали сме видели, опитали и научили всичко, което ни притегляше? Дали сме си свършили работата? Къде съгрешихме, какво е нужно да поправим и как би било най-добре за нас и за всички ни? Това са част от въпросите, чиито отговори търся, а звездите ми помагат да ги открия! Благодаря Ви!

АСТРО 21
Ирина Димитрова

Няма коментари:

Публикуване на коментар