събота, 31 октомври 2015 г.

Пълнолуние в Рак 02.Юли`2015


След еуфорията на небесния огнен тригон следва малко изпускане на парата, насъбрала се при някой. Втората половина на 01.Юли и следващите 2 дни - 02 и 03.Юли`2015 ще бъдат доста напрегнати и ще изискат максимално самообладание. Бъдете разумни, правете си йогата, дишайте, общувайте с природата, не спорете! Изострят се емоционалните конфликти. Ще има разочарования от близки хора, както и в сферата на служебните отношения. Финансови разногласия, разцепление в професионалните цели. Бъдете особено внимателни на път!
 

Има натрупване на негативи, които сега избиват на повърхността. Не е нужно да се търси правота, няма да може да се стигне до консенсус преди Новолунието на 16.Юли`2015. Все пак и тогава някой ще разберат, че са достигнали крайната точка на търпимост и ще вземат своите решения за напускане. Истината е, че докато Сатурн изрива последните мръсотии от знака на Скорпиона, ще продължават да се разпадат връзки и договорни отношения. В действителност се разлагат много стари Кармични програми пътуващи с нас от минали животи. Застоя в тях довежда големи вреди, включително в здравето. Сатурн създава натиск в тези области, за да приключим! Освободете се! Не са ви нужни повече старите програми! Ще говорим за това до 18.Септември`2015, когато Сатурн ще напусне знака на Скорпиона и ще навлезе за проверка в новите учения на Стрелеца.
И така, оттеглете се във вътрешния си център за тези 2 дни, докато отмине „бурята”. Изчакайте, не действайте по време на афект! Старите хора казват: „Утрото е по-мъдро от вечерта” макар, че може да ви е трудно да заспите в тези няколко нощи. Ще ви помогне присъствието на котки. Тези малки приятелки отдавна се славят със способността си да снемат отрицателната енергия. Може би не е зле да си вземете, ако имате възможност да се грижите за тях. Това важи с особена сила за жените, които се чувстват самотни и тези, на които им предстои раздяла.
Междувпрочем, при семейства, при които има напрежение и празнота, проблем с деца или невъзможност за създаване на поколение, но все още държат един на друг - едно коте ще свърши чудесна работа за сплотяване! Опита го е доказал. Това мистично животно наистина има магически способности.
 

И така, предстоящото Пълнолуние в Рак на 02.Юли`2015 ще нагнети емоциите до крайност. Луната в Козирог, в опозиция на Марс и Слънце, и в съвпад с Плутон ще извади на показ най-тъмните страсти и междуособици между близки хора и служебни партньори. От нас се иска да тренираме ИЗДЪРЖЛИВОСТ! Още малко!
Отново говорим за изчерпани отношения. Да, така ще бъде в Ерата на Водолея. Докато всички не се откажем окончателно от старите обсебващи обвързаности. Разберете, емоционалната система на човечеството е претоварена. Не само се поставиха основите на Новия Свят, ние вече нагазихме вътре с двата крака.
Това, което ви се дава да видите в момента е духовното различие между вас и другите. Което планетите искат да ви покажат е, че е по-добре понякога да си сам, но спокоен и свързан с душата си, за да можеш да следваш нейните напътствия и твориш собствения си живот... отколкото да стоиш в съжителство и отношения, в които живота ти се командва и зависи от всички други, само не от теб. Сега е време да се осъзнае Свободата, правото на Свобода и отговорността за последствията от отдаването на собствената сила! Наблюдавайте, не правете резки движения в тези два дни и половина! Събирайте решимост! По време на Новолунието на 16.Юли`2015 ще имате нужната мотивация да предприемете крайни действия по един сдържан и категоричен начин!
 

Най-потърпевши отново са Кардиналните знаци Рак, Козирог, Везни, Овен – предимно в средата на знаците или, които имат планети там. Но, въпреки предизвикателствата или именно заради тях, точно тези хора ще могат да извлекат и най-големи ползи, щом веднъж вземат твърди решения за промяна и ги последват! Нищо не свършва! То тепърва започва! Чуйте повелителния тон на Плутон, който иска трансформация и ще я наложи по всички начини. Тайната е, че той ни освобождава! Благодарете му!
От 09.Август`2015, когато Марс навлиза в знака Лъв, страстите ще се уталожат и живота ще възвърне свойта красота, както и смелостта на онези, които са я загубили. Още след второто Пълнолуние за месец Юли, което е на 31.Юли`2015 ще имате реалната възможност за подписване на нови договори, решително скъсвайки със старите.


АСТРО 21
Ирина Димитрова

Няма коментари:

Публикуване на коментар