събота, 31 октомври 2015 г.

Съвпад Венера-Юпитер 01.Юли`2015

Късмет на всички влюбени в Любовта!

В този рядко щастлив небесен момент, който ще действа най-силно до 05.Юли`2015, можем да помолим Ангелския свят за среща със сродната ни душа! Онази, която е най-подходяща за този ни етап на развитие. Наближава времето да затворим една трудна страница от живота ни. Положихме много усилия, опитахме всичко, уроците са научени. Един кармичен цикъл приключва окончателно на 18.Септември`2015. Сега заслужаваме повече любов! Нека я повикаме! Ангелите са отворили големите златни тефтери и чакат да запишат молбите ви! Бъдете търпеливи! Ще се наложи да се върнете за известно време към старите партньорства за последно осъзнаване. По времето на Ретроградната Венера от 25.Юли до 06.Септември`2015 ще излязат от скрина и някой по-стари отношения за още едно тестване. Нещо като последна гара, а после пътниците трябва да слязат и да се прекачат на други влакове или всеки да тръгне по своя път.
 

Шанс ще имат двойките, които се развиват с еднакво темпо и които заедно предприемат промяната и обновлението в живота си. Това са именно онези сродни души, които вече са се срещнали и имат съвместни творчески проекти. Те може да решат сега, да дадат живот на една нова душа, която ще посрещнат с енергията на Любовта. Но нищо не трябва да става под натиск. Лекотата и естествения поток са барометъра за щастливото бъдеще и развитие! Където са включени усилия и има напрежение – там отдавна са пропукани основите и след Септември`2015 ще се раздалечат окончателно пътищата. Не тъгувайте за хората, които се отделят от вас! Те изпълниха своята мисия, както и вие към тях. Ако няма какво да осмисля връзката, то тя е приключила своето кармично и духовно предназначение. Предстоят много нови срещи и запознанства с интересни и вдъхновяващи хора! Ние всички се прегрупираме по общи интереси и духовни възгледи. Огледайте се и ще видите!
 

Бъдете смели да поискате партньор от по-високо ниво! Така ще преминете във фазата на просветлените отношения! Само онези, които са достигнали собственото си развитие ще могат да се включат в този следващ клас! Урокът в Любовта сега е: Не новият партньор ще ми донесе щастие, а новият ТИП партньорство, който изисква душа, способна да се свърже с мен на по-високо равнище. Взаимното вдъхновение и подпомагане растежа на партньора е белегът, по който ще се разпознаете! И нека не се ограничаваме в областта на сърдечните отношения. Всичко казано до тук важи с пълна сила и за колективните сродства!
 

Късмет на всички избрали пътят на Любовта!

АСТРО 21
Ирина Димитрова

Няма коментари:

Публикуване на коментар