събота, 31 октомври 2015 г.

Пълнолуние в Риби 29.08.2015

Това Пълнолуние е малко особено. Новолунието на 14.08.2015 също бе такова. Темите от Новолуние до Пълнолуние са свързани. Както знаем Пълнолунието е пиковата фаза на проявление на онова, което е засято в Новата Луна. От Пълнолуние до Новолуние пък е фазата на разпад, тогава се приключва цикълът и съзнанието се подготвя за следващия.

Новолунието на 14.08.2015 се посрещна с голям ентусиазъм, поради стелиума, който се образува в Лъв, но той беше полят със студена вода от Сатурна квадратиращ целия този стелиум. В момента на Новолунието изгряващ знак беше Козирог и така Сатурн като негов господар, застанал в 11ти дом, в комбинация с темите на Лъва позициониран в 8сми дом, поставиха ударение върху въпросите:
Как оползотворяваме времето си, извличаме ли полза от груповите занимания и социален живот? Успяваме ли да балансираме между забавлението и отговорностите, между разходите и бюджета? Съумяваме ли да овладеем емоциите? Грижим ли се за здравето си?

Започвайки отзад-напред, Пълнолунието сега ще постави тест по здравословните проблеми, доколко са овладяни, има ли необходимост от още изчистване. Да, има! Активира се оста Дева-Риби, която е отговорна именно за здравето ни – физическо и психическо. Луната в Риби акцентира върху психичното ни състояние и попада в 12ти дом, където темата е подчертана. Медитациите ще подпомогнат процесите. В противен случай Сатурн, който е в Тао квадрат към Луната и Слънцето, причаквайки в 8сми дом в Скорпион може да провокира сериозни кризи и налагане на оперативна намеса.
Няма защо да се лъжем, Пълнолунието е кризисно по отношение на здравето и отваря дълбоки рани за прочистване и приключване на нерешени въпроси, които токсикират емоционалното ни тяло. Ще усетим депресивни пристъпи. Общуването с приятелите, децата и любимите хора ще ни помогне да ги преодолеем, както и творческите занимания. Една плодова диета ще направи чудеса за нас в този момент!
Хубавата част е, че професионалните замисли от Новолунието насам ще бъдат реализирани сега в периода до следващото (на 13.09.2015) и то доста успешно. Нещата няма да текат гладко, трябва да сме наясно за усилията, които е нужно да положим. Струват си обаче!
Периодът от 29.08.2015 до 13.09.2015 е важен за придвижването на всякакви нови творчески проекти, при които колектива е съставен от равностойни „съотборници”. Те се подготвят да реализират идеите след Септемврийското Новолуние нататък.
Двойките ще имат шанса да овладеят търканията и разногласията помежду си. Обща цел ще ги сплоти.
Учащите ще трябва да положат Сизифови усилия!

Относно политическата картина, оставям анализа на монданните астролози. Пълнолунието в Риби в 12ти дом, в тежката Тао-квадратура на Сатурн в Скорпион от 8сми ще отвори размисли по темата за скритите сили управляващи световния ред и мотивите зад всичко, което се случва на световната сцена. Нашата единствена възможност да подпомогнем проблемите на човечеството и духовната еволюция, са молитвата и практикуването на Любов! Да прочистваме ежедневно съзнанието от всички негативи, за да поддържаме по-високи вибрации на планетата. От това зависи нашето извисяване и спасението ни! Живеем в прехода не само между две епохи, но и между два грандиозни цикъла от по 26 000 години. Има причина да сме пожелали да сме тук по това време. Можем да осъществим прехода. Не трябва да губим вярата и фокуса си към доброто и Бог. Неговите ордени от Светлина са до нас, за да ни помагат и водят. А нашата задача е да прочистваме постоянно и усилваме връзката си с тях! Успех!

АСТРО 21
Ирина Димитрова

Няма коментари:

Публикуване на коментар