сряда, 28 октомври 2015 г.

ПОТОКЪТ НА ИЗОБИЛИЕТО 09.10.2015 – 10.12.2015Вероятно всички вече сте разбрали за невероятният небесен тригон между Юпитер и Плутон, който се разхожда над нас. „Разхожда се” с доста бързи крачки и е добре да се синхронизираме с неговия темп, ако искаме добри резултати, каквито наистина предвещава аспекта. Да, това е аспект на богатството, особено в земните знаци, които най-вече ще се облагодетелстват от силата му. Всички, с акцентирано планетно разположение или Асцендент в Телец, Дева, Козирог ще почувстват с пълна сила небесната благословия, която се изсипва върху тях сега. Скорпион е другият знак, който ще загребе с пълни шепи. Раците трябва да направят „прекачване” от една дейност към друга. Нещо приключва в живота им, поемат в нови посоки. При Рибите също има разпад на една дейност, докато друга се активира. Близнаци и Стрелец са най-стресирани в този период, изправени пред дилеми. Свикнали със свободата си, сега се сблъскват с ограничаващи условия. Нужни са им кардинални вътрешни реформи, докато съдбата ги застопорява външно в нещо. Водолеите, както винаги могат да се възползват от всички небесни влияния, които им харесат, а които не, ги запращат да си гледат работата. Това са хората, които най-малко се нуждаят от Астрологични напътствия, което е парадокс, тъй като именно техният управител Уран е планетата на Астрологията. Очевидно са дадени да упътват другите. Везните ще имат възможност да се възползват от настоящия планетарен период по един специфичен начин. Ще им се подаде възможност, която на пръв поглед няма да изглежда съблазнителна, но в последствие ще се окаже доста добра, макар и краткотрайна. Приемете, не се назландисвайте! Лъвовете и Овните набират скорост.
(Това са общи понятия! Да не се забравя, че за всеки е строго индивидуално!)


Искам да обърна внимание на съпътстващите и подсилващи фактори към този красив аспект Юпитер/Плутон, който се случва сега. На първо място имаме Марс, приближаващ към Юпитер, за да се включи в тригона с Плутон на 14.Октомври. До 18.Октомври ще действа най-концентрирано неговият тригон към Плутон, в комбинация със съвпада с Юпитер. Тримата ще засилят изключително енергийният заряд, подтиквайки ни да работим с двойна сила, но и с двойна продуктивност. Възможностите ще се изсипват на пътя като водопад, а времето ще ни пришпори така, че ще се наложи да реагираме светкавично. С една дума, идва „влакът експрес” и няма време за размисъл. Действайте! Всичко ще даде резултат! Гарантиран е, защото към двамата ентусиасти се включва и Госпожа Венера, встъпваща в Дева на 09.Октомври! Макар това да е знака на нейното падение, той съвсем не снема от силата и, а изважда практичната и страна, което в дадената ситуация благоприятства още повече огромните възможности на този брилянтен земен тригон.
И така, от земята изниква едно огромно гърненце с пари. Онези, които грабнат „мотиката”, ще грабнат и „милионите”! Е, може би няма да са чак милиони, тъй като Юпитер в Дева не е в най-удобният за неговите възможности знак (там е в заточение), но определено ще текнат солидни бонуси. Така и ние като Юпитер трябва да приемем едни по-тесни условия, без да надхвърляме реалистичните граници. Правете това, което ви се отдава! Силата е на страната на тесните специалисти и усърдните работници.


Най-силни дати за бизнес: 10.10.2015/10:00ч.
Невероятна дата, която образува 4 десетки, заедно с часа. За всички, родени на 10то число, денят носи специално послание и невероятни възможности, които ще се разгърнат! Перфектен момент за начало на дейност, предвещаваща бляскави успехи! Те ще са предимно в области включващи грижа за хора, чужбина, издигане, иницияция, посвещение, освобождение, творчески и духовни дейности. 10 е число на Бога и Висшият Аз! То изисква единение с цялото и същевременно отделяне от тълпата. Изглежда двата принципа са тясно свързани! (Важи като цяло за периода, заради участието на Нептун в конфигурацията!)


Предстоящото Новолуние на 13.Октомври има двойнствено значение, тъй като в работно отношение ще донесе успех, но в личностен план ще постави поредното изпитание за двойките и творческите взаимоотношения. Съветвам да се гледа практично на ситуацията и да се изземат ползите от нея без да се прибързва с крайни действия! Ще ги осъществите в началото на Декември.

Следващите супер успешни дати са: Октомври: 14/15, 19/20, 24... 28 (бомбастичен успех за земните знаци и уникален ден) 

Ноември:
01 (много специален за водните и земни знаци)... 06/07... 11 (Новолуние, което предвещава добър и ползотворен месец)... 16... 17/18 (мн. успешни за въздушните и огнени знаци, ще им се наложи да са гъвкави)


Имайте предвид, че след 13/14.Ноември ефектът от финансовия тласък ще започне да намалява и ще възникнат успоредно с това непредвидени разходи. Балансирайте ги с приходите, не се изхвърляйте в скъпи покупки или вложения. При хората на свободна практика може да се наложи преустановяване на дейността или преместване около 5/6.Декември. Опасност от конфликти тогава, напрежение, спорове. Да не се пътува в тези два дни! Успех!

АСТРО 21
Ирина Димитрова

Няма коментари:

Публикуване на коментар