сряда, 11 януари 2017 г.

Вълча Луна 12.Януари.2017


Мили хора, предстои ни напрегнато пълнолуние. Подобно на първото през 2014, то предвещава край, завършек на нещо в даден момент от годината, а за някои сега. За много хора, (най-вече кардиналните знаци и онези с важни точки в тях) изтича един цикъл и трябва да се започне нов. Животът ни е на кръстопът, поредният от доста време. Да пореден, защото цялото човечество е в това положение. Промените са на планетарно ниво и са трудни и тромави. Прилагат ни ги поетапно, година след година, затова се въртим откакто е започнала кризата и преповтаряме разни сценарии, с надеждата да се справим по-добре следващия път, проумяли грешките си.

Каквато и врата да се затваря сега за вас, приемете мъдро волята на Бог, благодарете Му и следвайте знаците. Той е приготвил по-добро решение за нас, което обикновено ни е трудно да видим в началото. Вярата ни е много нужна в тези дни! Ако нещо или някой ви се опъва, не насилвайте и не се отчайвайте! Изчакайте по-добър момент да ви се дадат насоки. Старайте се да поддържате позитивна нагласа и силна вяра в утрешния ден. Слушайте хубава музика, танцувайте, гледайте приятни и вдъхновяващи филми! Не се поддавайте на напрежението и не го прехвърляйте един върху друг. Пазете се от стрес, не се ядосвайте и избягвайте пренаселени места и многолюдие. Срещайте се с позитивни приятели и си доставяйте положителни емоции! Това трябва да ви стане като част от ежедневните задължения!

Моля ви, бъдете крайно внимателни на пътя, дори ако може слезте от колата за известно време! Ще се наложат ремонти, дано да е само по колите! Бог да ни пази, молете се хора! Бъдете благословени и закриляни! Молете се всеки ден за здраве, МИР, хармония и разбирателство между човеците! Сега са ни нужни масови молитви!
 
АСТРО 21
Ирина Димитрова

Няма коментари:

Публикуване на коментар