петък, 1 април 2016 г.

Честит 01.Април`2016

Посрещаме Април с Луна в Козирог, в съвпад с Плутон, тригон Юпитер, секстил Венера, полусекстил Сатурн, квадрат Слънце, Уран и Меркурий. Очевидно ще е поредния динамичен месец, в който емоциите ще преминат през всички тоналности. Хубаво би било да се постараем да ги оползотворим в динамични действия, макар че точно тази част може да е затруднена, тъй като единствения, с който Луната не осъществява контакт при навлизането си в новия месец е Марс, именно планетата на действието. Както знаем, той вече е стационарен и се готви да тръгне назад на 17.Април, така че не е чудно отцепничеството му.  

Все пак, имаме прекрасната възможност да предадем всички нови идеи, които ще избликват и ще се променят буквално всеки ден, на големия практик и организатор Сатурн, в чиито знак е Луната. Той вече е ретрограден, така че също няма да бърза да пристъпва към действие. Ще има по-голяма нужда да преосмисля и проверява нововъзникналите възможности, да тества и коригира. 

С една дума, трябва да сме разумни, ще бъдем склонни към грешки заради прибързани действия. Добрата новина е, че няма да са непоправими и в крайна сметка ще донесат резултати, благодарение на чудесния тригон от Марс към Слънцето и от Сатурн към Слънце, Уран и Меркурий. Просто резултатите ще са по-тромави.

И така, това е месец на събиране на данни, подготовка и довършване на стари ангажименти. Бъдете активни, дейни и внимателни! Желая ви успех!

АСТРО 21
Ирина Димитрова

Няма коментари:

Публикуване на коментар