събота, 26 март 2016 г.

26 и 27.Март`2016 Ангелският свят отвори врати


Днес и утре са два изключително благотворни дни от месеца. Планетите образуват набор от хармонични аспекти помежду си. Луната в Скорпион сключва двоен секстил с големия благодетел Юпитер и вредителя Плутон (двамата в тригон), създавайки благополучно решение на всякакви проблемни въпроси. За това спомага и малката красива благодетелка Венера, подавайки тригон към Луната от знака на нейната екзалтация Риби. Чародейката с естествената си лечебна сила от своя страна също сключва секстил с Плутон и така лошият му нрав е разтопен от заобиколилите го любящи планети. Въздухът наистина е наситен с любов. По-чувствителните могат да го усетят. На прибиране към къщи видях в небето изумителен чисто бял облак със съвършено кръгла форма, все едно нарисуван и над него огромно пухкаво сърце. Нагледах се на влюбени млади двойки по улиците, изливащи красива нежност помежду си. 

Да, това са дни на помирение, възможност за стопяване на всички ледове и начало на изцелителни процеси от всякаква сложност. Слънцето и Меркурий са в тригон към Марс и Сатурн и също подпомагат най-добрия изход от безпътни и заплетени ситуации, каквито напоследък не липсват. 

Запомнете какво ви се случва на 26 и 27.Март`2016, защото ви се подава от Ангелския свят! Всички бебета, родени в тези два дни са много специални! Ще бъдат лечители и хора с мисия! Да са им честити на щастливите родители! Възползвайте се от изливащата се небесна манна и медитирайте, за да се наситят тялото и душата ни с любов, да изцелим токсичните чувства и емоции, да се свържем по-здраво с нашите небесни благодетели! Обичаме ви! Благодарим ви за любовта, изобилието и грижите, с които ни дарявате! Амин! 

АСТРО 21
Ирина Димитрова







Няма коментари:

Публикуване на коментар