събота, 19 март 2016 г.

20.Март`2016 Пролетно Равноденствие



Тази година посрещаме пролетта на 20.Март, в 06:31 мин./София. 2015 година ни даде няколко нови възможности, но и ни постави пред тежки избори, които трябваше да вземем, отказвайки се от една посока, за да поемем по друга. Решенията ни бяха възнаградени, жертвите си струваха. Какво ще ни поднесе новата астрологична година с навлизането на Слънцето в първия знак от зодиака Овен? Разбира се, на първо място ново раждане. Някъде, нещо ново ще се пръкне и ние трябва да му помогнем, създавайки условията, участвайки в космическата подготовка. 2015 полесражението беше в сектора на любовта, творческите професии, забавленията и децата. Тази година усилията ще са в посока изграждане на нова самоличност, която да покаже от себе си най-доброто, продължавайки по пътя си смела и независима. Нужна е нова житейска програма, случва се някакъв нов старт. При много от Рибите и Близнаците, и онези с важни оси в двата знака, ще се разпаднат връзки и партньорства, особено извънбрачните и скрити такива, както и които са били базирани на лъжа и илюзия. В 2015 под прицел бяха кардиналните знаци Овен, Рак, Везни, Козирог. 

Управителят на зачатието на новия живот Марс е в чудесен тригон със Слънцето и двамата, които са много силен тандем ще вложат в нас нужната енергия да реализираме всичките си замисли. Това, което посеем сега, ще даде плода си наесен. Най-силни резултати ще има за знаците от огнения тригон Овен, Лъв, Стрелец и с важни оси в същите, като при тях говорим за нови проекти. Телец, Дева и Козирог продължават да жънат плодовете от досегашния си труд. За Раците е кардинална година на промени, но те ще намерят пристан при любим човек или ще имат шанса да срещнат нова сродна душа. Скорпионите ще се забъркат в емоционални драми и любовни афери, които могат да ги накарат да извършат някои промени в личен план. Водолеите ще участват в нови проекти, но ще им се натрупа повече работа и отговорности. Везните също навлизат в нови съдружия.

И така, Пролетното равноденствие 2015 ни донесе сериозно напрежение и конфликти, докато тазгодишното е значително по-меко и плодовито! Така че, да го приветстваме и да се залавяме за работа! Идва мощен прилив на творческо вдъхновение, да го използваме максимално и ще си набавим голяма порция щастие!
Успех на всички!
АСТРО 21
Ирина Димитрова

Няма коментари:

Публикуване на коментар