вторник, 8 ноември 2016 г.

Марс във Водолей 09.11`2016

ДА ЗАВЪРТИМ КОЛЕЛОТО НА ЖИВОТА

Време е да изпробваме нови възможности. Да освободим духа, за да ги потърси. Нуждаем се от забавление, стига само работа. На някои може до толкова да им е писнало, че да изтрещят и направят необмислени ходове. Всичко може да се очаква от тази ексцентрична позиция на Марс. За разлика от положението му в Козирог, във Водолей той не търпи рамки, работен график, рутинно ежедневие и управници. Омръзнало му е от идиоти. Осигурете му повече свобода да се разгърне, иначе изпада в депресии и зловредни настроения, които го правят арогантен, конфликтен и асоциален. Да помогнем да не се стига до там. Влейте се в тълпата и подсилете социалния живот. Не пробирайте хората, всеки е интересен с нещо. Имаме нужда да се запознаем с нови „идиоти” (всички сме в кюпа), така че провокирайте себе си, току виж се окажем на правилното място в точния момент. И така, да се омешаме, за да разджуркаме енергиите! Бъдете внимателни обаче вие с рождената си бохемска жилка, че да не се отприщи в 200 посоки наведнъж. По-кротко, да не предизвикате аварии и пътно-транспортни произшествия!

В периода до 19.Декември ще трябва да реагираме бързо и да сме максимално гъвкави. Добър момент да размърдаме телесата, че в Козирог се вдървихме. Да напълним залите по танци, аеробики и каквото се сетите. Не говорим за фитнес, да се разберем! Трябва да има игра и дружно веселие. Йогите също са актуални. Има и един по-прост начин: Разместете холната гарнитура и спретнете едно предколедно парти. Тъкмо ще се върнем в детските години.

Другият тип активност на Марс във Водолей са екскурзиите и семинарите, а най-добре комбинирано. Не забравяйте да се напълните със селфита с готини хора. Фотографите, модистите, актьорите, творците да запретнат ръкави. Организирайте изложби и всякакви културно масови дейности, че да ни изкарате от дупките и разведрите. Да обновим приятелския кръг. Освободете натрупаното напрежение от предходния период. Не му мислете много, каквото дойде на пътя грабнете го. Животът е поток. Ако искате творческо вдъхновение, излезте от рамките. Изследвайте го този свят, пълен е с възможности. Да вдигнем главата от работния плот, да се тонизираме и разведрим.

Творете, пътувайте, търсете, питайте, играйте, комбинирайте, обградете се с млади хора и ги следвайте, опитайте нещо ново, предизвикайте собствения си интерес, осмелете се да бъдете малко луди, бъдете дейно любопитни, преоткрийте света, хората и живота! Ще се изненадате от положителните резултати!

Желая ви свобода и усмивки!

А за финал, един чудесен пример за Марс във Водолей, от който можем да се поучим! Прочетете историята му и ще схванете идеята!


Няма коментари:

Публикуване на коментар