събота, 12 ноември 2016 г.

Пълнолуние в Телец 14.11.2016

ВЪТРЕШЕН ИЗБОР

Доста интензивен период... и с тази огромна Луна очевидно сме в много пикова фаза от много време насам. С влизането на Венера в Козирог се отвори темата за парите и Пълнолунието я усилва по всички показатели. Към тях се включва един сериозен негативен аспект между Юпитер и Плутон, който вече дава своето отражение от края на Октомври, макар точната квадратура да се случва от 20ти до 25ти Ноември. Ще обознача код ВНИМАНИЕ в посока солидни финансови загуби! 25ти и 26ти са опасни дати, съпроводени с допълнително планетарно натрупване. Бъдете много бдителни за измами от всякакво естество! Ще плъпнат и обикновените обирджии, и специалистите. Онези, които работят в мръсните сектори, може да имат временен подем, но скоро след това ще претърпят крах. 

Законът за кармата се е задействал много сериозно и сякаш в момента тече изпитание за душите, да се тестват кой на какви сили служи. Квадратът между Юпитер и Плутон е аспект на падналия ангел и определено ще ни се наложи да се замислим, каква ни е връзката с него. Важи в момента с особена сила за онези с активирани градуси в средата на кардиналните знаци. Така че, отваряйте си очите и ушите на шест, дръжте си портмонетата и къщите здраво затворени, не подписвайте документи за пари, не правете сделки, не влизайте в съдружия и каквито, и да е организации. Ще бъдете перфектно измамени! 

На 18.Ноември Меркурий застава в квадрат към Нептун и ще започнат да валят лъжите. Каквото и да ви обещават, не приемайте! Нищо няма да е както ви се представя. Ако пък правите покупки, може да се окажат дефектни, неудачни или да се повредят твърде бързо. 

Сатурн все още не е освободил квадратурата към Нептун, която се задейства от края на 2015, така че се застъпват голям брой фактори, натрупващи притеснителен ефект за финансови загуби. 

Добрата новина е, че този аспект между Юпитер и Плутон е сравнително кратък. Но пък, доста силен, затова се пазете от внезапни импулси за харчове. Могат да ви бъдат внушени от невидимия свят. 

Докато Венера е в Козирог, т.е. до 08.Декември, не съветвам да се предприемат каквито и да било финансови рискове и инициативи. А най-добре паричните сделки да се задействат след 11.Декември. 

Внимавайте с техниката и здравето! Ще се наложат ремонти! Плановете ще се осуетяват. Запазете спокойствие да средата на Декември и не се стряскайте, ако имате лоши сънища или разни аномалии! Космическите течения са усилено негативни. Възможни са урагани и земетресения. Без паника и фатализъм! Знаете, че който е с Бог, бива предпазен! От вас се иска да направите вътрешен избор! Не  случайно съвпаднаха и изборите за президент. Помислете кой ви е вътрешния водач и добре ли ви ръководи? Ако не, сменете го, но внимавайте с избора! Желая ви той да е правилен! Успех! 

АСТРО 21 
Ирина Димитрова

Няма коментари:

Публикуване на коментар