сряда, 29 юни 2016 г.

Директен Марс в Скорпион 30.06.2016

За всяка стъпка напред, се изисква да оставим нещо зад нас, да прекрачим част от миналото! Какво е животът, ако не едно непрекъснато освобождаване в разгръщане на следващия сюжет, план, парадигма, възможност... Скорпион е знакът, който най-добре ни учи на този урок, особено в комбинация с Марс, един от неговите управители. Марс иска да завоюва нови територии, да открива и покорява света, живота. Скорпион е мястото, където Арес бива възпрян, за да осъзнае, че е насъбрал твърде голям товар, който му пречи да продължи нататък. Ето как започват здравословните проблеми и хирургическото обрязване... 

Ретрограден Марс в Скорпион е двойно засегнат. Той трябва първо да освободи емоционалния багаж и всички негативни натрупвания, а след това да промени маршрута и досегашния подход, заради които е стигнал до тук. В това именно се състои проявлението на кармата! Тя ни заставя да трансформираме нещо в себе си, за да рестартираме живота и да можем да се обновим! Има само два начина да го направим: осъзнато или неосъзнато! При неосъзнатия процес, болката руши здравето и живота, заради съпротива и неразбиране. При осъзнатия, болката преминава в катарзисна лечебна криза, която ни научава на нещо, рециклира живота и характера, оздравява душата ни! Възможност за преминаване през Скорпион, без да се натъкнем на един от двата варианта е все едно да вярваме, че можем да излезем от водата сухи или от блатото с бели дрехи. 

Предстои на Марс да влезе за втори път (на поправителен) в Стрелец на 02.Август. Всеки огнен знак предоставя едно ново начало на пътя ни! Всеки воден знак има задачата да разгради нещо старо, изгнило, изчерпано, деформирано... До окончателното си излизане от Скорпион, Марс все още ще проправя вътрешни бразди, по които да засеем новото начало. Така че, трудното мина, остава ни още малко работа. Да ошетаме след "ремонта", да разтоварим ненужния боклук и тръгнем напред помъдрели!
Успех!
АСТРО 21 
Ирина Димитрова

Няма коментари:

Публикуване на коментар