събота, 4 юни 2016 г.

Новолуние в Близнаци 05.Юни′2016

Да, изглежда ни предстои едно интересно Новолуние, което е малко стряскащо с този голям кръст от светилата и Венера със Сатурн, Юпитер и Нептун. Напрежение няма да липсва, ще се разклатят устоите, преминаваме през трусова зона и малко по-наситен хаос. Но, нека не забравяме, че животът и вселената не спират своя ход напред, който ни отвежда до позицията на управителя на Новолунието – Меркурий, възстановил нормалното си движение (поне той). Въпросният буксува от известно време в знака на Телеца, забил копита в пръстта, навел главата си над нивата и работния плот. Големият тригон, който образува с Юпитер и Плутон го мотивира да влага огромни усилия, в името на една по-сериозна финансова стабилизация. Да, ще реализираме такава от Август/Септември нататък. Сега се иска да се мобилизираме, защото ще ни се раздърпа битието във всички посоки и ще се затрудним в подредбата му.

Коя е основната нишка за месеца? Ами онези, които се опитват да минат метър, да изклинчат и претупат нещата по Близнашки или да огреят навсякъде, ще си навлекат неприятности, защото ще им се скупчат двойно повече работа, отчет, разходи и отговорности след 13.Юни, с които просто няма да се справят. Да не стане, да паднат от многото столове на земята. Опичайте си акъла! Разпределяйте си времето и НЕ ОТЛАГАЙТЕ за утре! Другите пък, които са се запънали и окопали в своите позиции, без да се поместят и на сантиметър, ще бъдат издухани много скоро, едновременно от всички посоки. Някои ще трябва да направят жертви, в името на по-обещаващо бъдеще, разделяйки се с една работа, ако искат да успеят в друга! Периодът ще е неприятен заради двойната тенденция. Хем ще ни се наложи да правим безумни комбинации и повторения по няколко пъти, (включително ще попътуваме в повече). Хем, определено ще пострадаме, заради многото дини под една мишница, които сме заставени да носим. До един момент ще балансираме, но покрай Пълнолунието може да рухнем. Пригответе си бутилки фрешове и успокоителни. Маймуната ще ни разиграе най-големия цирк за годината. Ще се завихрят шантави промени, които трябва да съумеем да посрещнем, без да се разпадаме. Сега ще разберем кой е достигнал Нирвана!

Меркурий е в опозиция на все още ретроградния Марс, който не прави никакви други аспекти и ще провокира по-агресивно настроените. Трябва да се внимава за инциденти и сблъсъци. Юни ще изиска от нас усилена умствена и организационна дейност. Ще се наложат безсънни нощи, което може да учести главоболието. Ако се разминем с една настинка и два-три скандала, добре. Много хора, разни интереси, става все по-сложно да се консолидират идеите и желанията. Педантизмът няма да е от полза, както и немарливостта. Конфликтите на работното поле ще ескалират. Ще са нужни биволско търпение и постоянни компромиси. Като падне колелото в дупката, обвиненията няма да помогнат, а съвместните усилия. Говоря в множествено число, защото работа ще имат основно групи и организации със съвместна дейност, онези, които боравят с широките маси. В търговския сектор ще настанат обрати, нужна е адаптация и преформулиране в структурната система. Активират се данъчни разплащания по натрупани сметки. Пътищата масово са в ремонт (видно за всички), обърнете внимание и на превозните средства, които също се нуждаят от такъв! По-добре дайте някой лев преди да тръгнете на път, отколкото да ви излезе солено.

Нищо по-конструктивно не може да се каже за двойките. Съветвам ви да избягвате да прогнозирате и планирате развитието на връзките си в този период. Изобщо не е време за романтика и не обвинявайте половинката. Всички ще се озъбим от стрес, така че, контролирайте емоциите си и оставете важните разговори за друг сезон! Най-щастливо ще си прекарат онези, които не влагат големи очаквания, а просто се забавляват, когато им се удаде тази възможност! Всъщност, периода е препоръчителен за активиране в сектора запознанства и обновление в социалния кръг. Може и е желателно да смените компанията за ваканцията, поне на този етап. Залепените ще се изнервят максимално, ако се опитват да вървят по утъпканите пътища. Нужни са промени!

Всички хронични, стари и нерешени здравословни проблеми ще изискат спешна намеса след 19.Юни, което може да отведе някои в операционната. Не се тревожете, направете нужното, но и помогнете да се изчистят корените на проблема. Знаете, че те винаги се крият някъде в емоционалните пластове.

Получаваме частица помощ от взаимната рецепция на Венера с Меркурий, като начало, а след 13.Юни - от преминаването на Меркурий в собствения му знак Близнаци. До тогава нещата може да вървят по-тромаво, след което рязко ще се увеличи „скоростта на вятъра” (буквално и преносно). Не се паникьосвайте и не се опитвайте да задържите онова, което ще литне в посока навън. Задачата ни е да задържим собствения си център, контролирайки онова, което и доколкото ни е по силите и възможностите.

И така, напредвайте крачка по крачка без да се разсейвате! До 13.юни „бързайте бавно”, а след това си пренастройте съзнанието за важни промени. Ако сами не ги осъществите, системата ще ви ги наложи.
Успех!
АСТРО 21 
Ирина Димитрова

Няма коментари:

Публикуване на коментар