четвъртък, 21 април 2016 г.

Пълнолуние в Скорпион 22.Апр`2016



Предстои ни малко странно Пълнолуние, тъй като Слънцето и Луната, които са в опозиция, не правят никакъв друг мажорен аспект с планети от небосвода. Това ги поставя малко като в позиция при Луна без курс. Има решаваща ситуация за някои, особено които имат важни точки от хороскопа, влизащи в досег с Пълнолунието, т.е. около 2рия градус на Телец и Скорпион. Ще се почувстват несигурни при взимане на важен избор. Истината е, че страхът им е по-голям от реалните опасности, трябва да се надмогне. Просто в момента всичко изглежда висящо в пространството. Да, трябва да преустановим функционирането си в една област, за да поемем нов курс на действие, колкото и да ни се струва мътно все още. Нужно е да повярваме в новите перспективи, но и да положим съзнателни усилия в тях. Докато стоим във все същата позиция/поза, нищо няма да се промени към по-добро, нещата атрофират. 

Периодът на Пълнолунието е все още довършителен  за всякакви стари дейности и подготвителен за новите. Между двете сме. Ще се наложи да комбинираме и балансираме, което ще ни напрегне, но при една добра мобилизация, каквато се изисква от нас сега, резултатите ще са доста добри, независимо от ретроградния Марс. Той всъщност ни помага да концентрираме вътрешната си налична сила. Сега е важно да не я разхищаваме в напразни действия, да не се огъваме и отказваме. Кой друг, ако не Телец и Скорпион могат да се справят с напрежението и двойната работа. Повтаряйте си: „Аз мога, Аз мога!” Това е любимият напев на Овен, където се намира сега управителката на Слънцето в Телец – Венера. Не е момента да се правим на дами. Трябва да запретнем ръкави наравно с мъжете. 

Другият рефрен е „Усилията си струват, Усилията си струват... Ще увелича стандарта си на живот, каквото и да ми коства!” Това пък е любимата песен на Козирога, където се е позиционирал управителят на Луната в Скорпион – мистър Плутон!

Ще се разпадат служебни отношения, за да се създават нови. Пуснете старото! ПУСНЕТЕ ГО! Новото, което е на пътя ви е много по-обещаващо. Никой няма да може да остане недокоснат от промените, които разбутват енергийното пространство и душите ни. Качете се на влакчето, защото след него идва вълна! Успех с емоциите!

АСТРО 21 
Ирина Димитрова

Няма коментари:

Публикуване на коментар