събота, 7 ноември 2015 г.

07.11.2015 Ден за дълбок размисъл

Особен ден, в който несъмнено най-важният аспект се явява тригонът на Меркурий (в Скорпион) с Нептун (в Риби) на 7мият градус! Привидно аспект, който няма чак такова значение, ако не вземем под внимание, огромният стелиум в Дева, който се случва в същото време. Дева е един от знаците на Меркурий и днес там се събират на „съвещание” Юпитер, Луна, Марс, Северен възел и Венера. Как обаче трябва да протече съвещанието? Меркурий ще го води, а той е на среща с Нептун (Първоизточника), на който ще предаде „докладите”. Ето защо се натъкваме на интересното съвпадение на числото 7 = Нептун. Утре (08.11) е денят на Архангел Михаил! Меркурий днес ще премине в 8смия градус. Събота е, ден на Сатурн (8). Това е ден за дълбок размисъл! Решават се въпроси най-вече относно продуктивността във връзките и тяхното бъдеще. Венера е в точен съвпад с възела, а Марс е на 1 градус зад тях. Юпитер пък остава зад Марс, сякаш бъдещите възможности и вдъхновение са загърбени или е отминал един етап на взаимно обучение и хората в настоящия момент няма какво повече да си дадат. Дали? Какво би казал Нептун на последно четене? Време е да повишите вибрациите и разбиранията си! Преминавате към нова форма на просветлени отношения и ценностите във връзката се променят. Който може да премине през този етап, ще бъде подпомогнат от небесните сили. Който не, също ще бъде подпомогнат в неговия път за най-висшето благо на душата му. Не е момента да се търси вина и да се измерва правота. Луната активира Марс, Венера и възела на проблемите, запитвайки партньорите, осъзнават ли кое всъщност не сработва в отношенията? Отговорът е, духовното различие! Нептун сега ще приравни духовните възгледи на хората и ще препрати всеки на неговия път. Той се намира в собствения знак Риби, на собствен градус!!! Порталите са широко отворени и всички са приканени да покачат вибрациите! 

Извън личния сектор има много от вас, които се питат, продуктивни ли са в учението и в дейността си, има ли още поле за развитие, липсва ли им нещо? Нептун казва и на вас, време е да съобразите дейността си с духовните си търсения! 

Сред най-важните въпроси, които всички трябва да си зададем днес са: „Бях ли и съм ли достатъчно добър, разбиращ, всеотдаен? Има ли грешка в мен, която трябва да поправя?” И „какво е онова, което липсва... в мен, в него/нея, в нас, във връзката?”
Има неща, които трябва да осъзнаем, да признаем пред себе си, да прочистим и простим! Колкото и да сме заети, трябва да намерим време за медитация. В обичайните си дела може да сме разсеяни. Творческото писане, рисуване, четене на духовна литература и филмите с тази тематика са добре дошли. Можем да напишем писмо до Бог или на човек, който е важен за нас, говорейки от името на душата и към душата му. Не е нужно да го предаваме, информацията ще достигне до него! 

Денят е добър за почитане душите на умрелите, не случайно е Архангелова задушница. Кой каквото има да прощава, да го направи сега, за да освободи починалите в техния път към светлината! 

Вслушайте се дълбоко в гласа на душата си! Има важно послание, което иска да ви предаде. Сега трябва да се оставите Бог да ви поведе. Обърнете внимание на сънищата си в тези дни! Не говорете много и изчакайте за важните решения! Влезте в дълбок размисъл и връзка с Първоизточника! Отговорите ще дойдат на 11ти (Новолуние), когато Луната се събере с Меркурий в тригона към Нептун. В този момент и Венера вече ще е навлязла в собствения си знак Везни, където е на трон и двойките ще почувстват прилив на нежност, желание за помирение, чувство, че са разбрали дълбокото послание на душата си. Добре, но от 20.11.2015 Венера отново навлиза в обстрелната зона на Плутон и Уран, а Марс ще е встъпил в трудните за него Везни, опитвайки се да следва своята възлюбена Венера, Меркурий пък се изстрелва в Стрелец и си развързва езика. Никой няма да издържи на напрежението и конфликтите за съжаление ще се възобновят с нова сила. Между 05 и 11.Дек`2015 трусовете ще предизвикат окончателни раздели и приключвания при много хора. На 05.Дек`2015 Венера (планетата на партньорствата) навлиза в Скорпион и ще и се наложи да премине през дълбок катарзис. От 10.Дек`2015 Меркурий навлиза в Козирог, подтиквайки към овладяване на емоцийте и повече разум. 11.Дек`2015 е следващото Новолуние, в което ще изригнат всички тенджери и похлупаци. Сдържайте гнева си, скрийте се някъде временно. НЕ ПЪТУВАЙТЕ В ТОЗИ ДЕН, изобщо между 08 и 13ти, като пикови са 10,11,13.Дек`2015! 

Забележете, че сега Новолунието се случва на 11.11.2015, празникът на Св.Мина! Един от най-силните светци в Християнството, покровител на семейството! Двамата заедно с Архангел Михаил подпомагат прочистването на замърсените енергии и емоции, влошаващи здравето и отношенията. Сега е моментът да се молите на тези двама най-мощни войни на Светлината да ви помогнат да оздравите живота си! Направете го! 
АСТРО 21 
Ирина Димитрова


Няма коментари:

Публикуване на коментар