сряда, 11 ноември 2015 г.

ЧЕРВЕНА ЛУНА 28.09.2015

Пълно Лунно затъмнение / Пълнолуние в Овен

Очевидно е, че това Пълнолуние е по-специално, наред с всичките съпътстващи го астрономически фактори, „съвпадащи” с червеникавия оттенък на Луната. Няма да ги изреждам, искам да обърна внимание на Астрологичния прочит.
Имаме Луна в Овен в опозиция на Слънце във Везни. Стандартна небесна ситуация, която се случва всяка есен. Три неща ми правят впечатление обаче. Предвид спецификата на това Пълнолуние, не мога да не обърна внимание на: 1) съпътстващото го Сатурново навлизане в знака на Стрелеца, в тригон към Луната и секстил към Слънцето, 2) ретроградният Меркурий в опозиция на Луната и 3) участието на Лунните възли в конфигурацията.

И така, имаме двойно подчертаване на темата „начало” в огнените знаци. Поддръжката на Сатурн (в Стрелец) към Луната (в Овен) е много силен индикатор за дълготраен и стабилен успех във всички работни, семейни, домашни, творчески, спортни, учебни, задгранични и др. начинания.

Знаем, че опозицията на Луната към Слънцето говори за изчерпване на един цикъл. В настоящата конфигурация обаче влиза ретроградният Меркурий, който ще даде временен характер на приключванията. Т.е. имаме временно оттегляне от нещо, прекъсване, докато успоредно с това се начева друго, което всъщност е започнато от миналото (Луната се намира на Южния възел) и сега ще се реализира.

Така че, всички, които за пореден път се колебаете на коя страна да поемете, какво да задържите и какво да пуснете, не абсолютизирайте! Животът подлежи на постоянна модификация. Нищо, което приключвате или прекъсвате сега, няма да има фатални последици. Освободете страховете. Събитията, които ще последват след тази кървава Луна ще са от голяма важност за промените в нашия живот и ще изиграят ключова роля. Но те ще се случат по естествен път. Вярвайте на вътрешния си усет и не насилвайте онова, което не предлага възможности в настоящия момент. Обърнете внимание на това, което ви се подава от съдбата и регулирайте плановете си според него! Промените на днешния ден ще стабилизират бъдещето ни!
Успех на всички!


АСТРО 21
Ирина Димитрова

Няма коментари:

Публикуване на коментар